Vacature Personal Trainer
25-10-18
2207
Sam Personal Training blog

Vacature Personal Trainer

Training - 09 december 2021

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren Personal Trainer die ons team komt versterken. Ben jij energiek, sociaal en deel je jouw passie voor sport en gezondheid graag met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

SAM Personal Training is in 2012 opgericht, sinds 2016 beschikken we over onze eigen (privé) studio in Nootdorp. Wij streven ernaar om sporten voor iedereen toegankelijk te maken. Door te kijken naar de vraag en mogelijkheden werken wij vanuit een totaalbenadering toe naar de juiste balans in: training, voeding, motivatie en ontspanning. Deze vier pijlers zijn in een persoonlijk plan onlosmakelijk met elkaar verbonden om tot een duurzaam resultaat te komen.  

Onze werksfeer kenmerkt zich door gedrevenheid, betrokkenheid en enthousiasme. Je maakt onderdeel uit van een team dat haar expertise graag met jou deelt. Zo is iedere trainer all round opgeleid, maar beschikt tegelijkertijd over een eigen specialisme. Deze specialismen sluiten perfect op elkaar aan waarmee we een prettige manier van samenwerken creëren en onze sporters optimaal kunnen begeleiden bij het bereiken van gezondheidsdoelen.

Raak je gemotiveerd door bovenstaande tekst? Heb je ervaring in het geven van personal training en beschik jij over relevante diploma’s?

Stuur dan je cv en motivatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Terug naar overzicht