Personal training vanuit een totaalbenadering
05-05-24
1250
Sam Personal Training blog

Personal training vanuit een totaalbenadering

Training - 08 september 2024

Personal Training is voor ons meer dan alleen het uitvoeren van een workout onder begeleiding. Om resultaat te behalen en te behouden, werken wij vanuit een totaalbenadering en leren we jou alles over onze 4 pijlers: training, voeding, motivatie en ontspanning. Deze pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de kern van onze aanpak. Ontdek hoe onze totaalbenadering jou kan helpen om een gezonder, energieker en fitter leven te leiden.

Personal Training vanuit een totaalbenadering: onze 4 pijlers

Training ​​​​​​​​

Sporten betekent niet altijd tot het uiterste gaan. In beweging zijn voor een gezond en fit lichaam is belangrijk, voor iedereen.​​​​​​​​ Ook wanneer je te maken hebt met blessures of fysieke beperkingen kan je bij ons terecht. Jouw personal trainer stemt het trainingsprogramma volledig af op jouw doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint.

Als je naast de trainingssessies ook zelfstandig wilt trainen, kan jouw trainer een gepersonaliseerd trainingsschema voor je opstellen. Zo kun je ook in de sportschool of thuis op een verantwoorde manier trainen.

Voeding​​​​​​​​

Ongeacht je doelstelling heeft voeding altijd een belangrijke functie bij het behalen van resultaat. Of je nu je vetpercentage wil verlagen, je spiermassa graag ziet toenemen of je algehele fitheid wil verbeteren. Gezonde en uitgebalanceerde voeding draagt bij aan je weerstand, geeft je energie en verhoogt je prestaties. ​​​​​​​​

Onze personal trainers beschikken over feitelijke kennis van voeding en kunnen samen met jou een voedingsadvies opstellen dat past binnen je leefstijl. We zijn geen voorstander van diëten, maar bekijken samen met jou hoe jij jezelf zo optimaal mogelijk kunt voeden binnen de mogelijkheden die je hebt.

Motivatie​​​​​​​​

Doelen behalen werkt motiverend. Jouw personal trainer verbind zich met jouw individuele motivaties en werkt met korte- en langetermijndoelen. Of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, het verliezen van gewicht, of het overwinnen van specifieke uitdagingen, we werken samen om je te stimuleren en plezier te laten ervaren in het behalen van jouw doelen. Je viert de kleine en grote successen en ervaart plezier om tot het resultaat te komen dat jij voor ogen hebt.​​​​​​​​

Ontspanning​​​​​​​​

Een juiste balans tussen inspanning en rust is belangrijk voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Juist in een maatschappij waarin we geneigd zijn om voortdurend ‘aan’ te staan, is het van belang om voldoende tijd te nemen voor ontspanning, rust en herstel.​​​​​​​​

​​​​​Daarom bieden wij niet alleen fysieke training, maar ook, als je dat wenst, strategieën voor ontspanning die je kunnen helpen om stress te verminderen en je welzijn te verbeteren, zoals mindfulness-oefeningen, slaapadvies, (yin) yoga en andere ontspanningstechnieken.

Benieuwd naar hoe personal training er voor jou uit kan zien?

Met deze totaalbenadering streven wij ernaar om sporten en een gezonde levensstijl voor iedereen toegankelijk te maken, en om samen toe te werken naar een fit en energiek leven. Nieuwsgierig naar hoe een totaalbenadering er voor jou uit kan zien? Plan een vrijblijvende intake en proefsessie via: https://www.sampersonaltraining.nl/proefsessie-aanvragen.

We staan met enthousiasme voor je klaar om jouw doelen te realiseren!

Deel dit artikel via:
Terug naar overzicht