Stretch & Relax Clinic (yin yoga)
22-10-20
615
Sam Personal Training blog

Stretch & Relax

Ontspanning - 09 december 2021

Een nieuwe Stretch & Relax Clinic van drie weken start op donderdag 7 oktober van 19:15-20:15 uur en op vrijdag 5 november van 19:00-20:00 uur. 

Deze Clinic is gebaseerd op de principes van Yin Yoga. Dit betekent fysiek gezien dat de lessen gericht zijn op het versterken en verbeteren van de soepelheid van gewrichten en fascia (bindweefsel) en het vrijer laten stromen van energie. Het beoefenen van de houdingen kan bijdragen aan het optimaal functioneren van het menselijk bewegingssysteem, weefsels kunnen soepeler worden waardoor het bewegingsbereik toeneemt.

De lessen hebben een relatief rustig karakter, waarbij houdingen ongeforceerd voor langere tijd worden vastgehouden en spieren zich ontspannen. Je wordt uitgenodigd om je bewustzijn naar het moment toe te brengen, naar binnen te keren en aandacht te hebben voor de gezondheid van je Body & Mind. Je neemt de tijd om in contact te zijn met je lichaam en je gevoel, zodat je rust, ruimte en ontspanning kan ervaren.

Yin yoga vormt daarmee een tegenhanger van onze hedendaagse 24/7 maatschappij die voortdurend in beweging is en kan ons helpen bij het creëren en behouden van de juiste balans in ons dagelijks leven.

Iedereen kan deelnemen aan deze Clinic, ongeacht je leeftijd, fysieke- of mentale gesteldheid.

We werken met maximaal 6 deelnemers, deelname bedraagt € 45,- voor drie lessen, inclusief eventuele hand-outs.

Overzicht van de data in oktober:

  • donderdag 7 oktober om 19:15 uur;
  • donderdag 14 oktober om 19:15 uur;
  • donderdag 28 oktober om 19.15 uur.

Overzicht van de data in november:

  • vrijdag 5 november om 19:00 uur;
  • vrijdag 12 november om 19:00 uur;
  • vrijdag 19 november om 19:00 uur.

Voor meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Terug naar overzicht