Wat jouw doelen ook zijn, wij inspireren je om het beste uit jezelf te halen.

SPORTEN IN DE BUITENLUCHT

Bootcamp

Bootcamp is hét fitnessprogramma voor iedereen die graag sport in de buitenlucht. De combinatie van conditionele en spierversterkende oefeningen zorgt ervoor dat je jouw doelstelling(en) behaalt. Je traint met je eigen lichaamsgewicht en losse trainingsmaterialen, wat zorgt voor een afwisselende en effectieve training. De bootcamps staan onder leiding van onze personal trainers die er alles aan doen om jou maximaal te motiveren en het beste uit jezelf te halen.

Voor alle trainingsniveaus

Onze outdoor bootcamp lessen zijn geschikt voor alle trainingsniveaus, van beginner tot gevorderde sporter, jong en oud. Het trainen in groepsverband werkt motiverend en de personal trainers laten je het maximale uit jezelf halen. Speciaal voor mensen die graag buiten willen sporten maar zich beperkt voelen vanwege een blessure of om een andere medische reden bieden wij ook een bootcamp onder begeleiding van een medisch instructeur aan. 

  • We bieden 6 bootcamplessen in 8 weken (vanaf €45)
  • Eén losse volgen (vanaf €10)

Meld je aan voor een gratis proefsessie en ontdek of bootcamp iets voor jou is.

Proefsessie aanvragen

Bootcamp op locatie

SAM Personal Training verzorgt ook bootcamps en box clinics op locatie. Zo verzorgen we bootcamps voor bedrijven, verenigingen en vriendengroepen. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Eén les als onderdeel van een vitaliteitsprogramma of uitje
  • Een programma waarbij we voor een afgesproken periode trainingen verzorgen 

Naast onze standaard bootcamps bieden we ook 'bootcamp specials' aan. Bij deze specials speelt variatie een belangrijke rol.

Proefsessie aanvragen

Lesrooster

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
09.15-10.00              
10.00-10.45              
10.45-11.30              
19.00-19.45              
19.15-20.15     Bootcamp*        
19.30-20.30              

  * Locatie Bootcamp woensdag: Dobbeplas Nootdorp

een-op-een training

Personal training

Bij personal training (één op één training) stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden. Door afwisseling en uitdaging in de training zorgen we ervoor dat je net een stap verder gaat in het behalen van jouw resultaat. 

Lees meer

elkaar motiveren

Duo training

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je ontvangt een voedingsschema en trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Lees meer

De kracht van voeding

Voedingsadvies & leefstijl coaching

Naast onze personal training bieden wij persoonlijke coaching sessies gericht op voeding & leefstijl. Omdat een gezonde leefstijl van meerdere factoren afhankelijk is, kijken we samen naar de juiste balans tussen verschillende gezondheidsaspecten. Je volgt geen dieet, maar je ontvangt een voedingsadvies en leefstijl programma op maat. Samen gaan we voor een duurzaam resultaat.

Lees meer

Over Sam PT

Dit zeggen anderen