Wij geloven dat iedereen maximale levenskwaliteit kan behalen door zich zowel fysiek als mentaal gezond te voelen.

Jill Kaldenberg

Sport is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Door mijn baan als directiesecretaresse verricht ik, zoals zovelen, zittend mijn werk, waarbij vaak een verkeerde zithouding wordt aangenomen en er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Daarnaast zie ik om mij heen dat het kantoorwerk vaak gepaard gaat met ongezonde voeding, keuzes voor een kleine snack, of om snel en makkelijk te lunchen, omdat er ‘weinig tijd’ is.

Vanuit deze ervaring weet ik hoe belangrijk het is om de juiste voedingskeuzes te maken en in beweging te zijn én te blijven. Ik geloof in de meerwaarde van een gezonde levensstijl waarbij er een plezierig balans is tussen werk, privé, bewegen, voeding en ontspanning.

Ik wil je laten zien dat bewegen geen straf is, maar juist voldoening kan geven. Ook wanneer je lichamelijke of medische klachten hebt zorgen we ervoor dat we het trainingsprogramma hierop afstemmen. Naast je persoonlijke doel wil ik bereiken dat jij je zelfverzekerd voelt in jouw eigen lichaam en dat je versteld staat van jouw eigen kunnen en doorzettingsvermogen. Als personal trainer werk ik met jou aan het bewust bezig zijn met je lichaam en je voeding. Samen kijken we vooruit en streven we naar harmonie voor een verbeterde levenskwaliteit.

Opleidingen

  • NASM Personal Trainer (examen 2021)
  • Fitvak A
  • EHBO/BHV
  • Schroevers HBO Office Manager

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

 

Terug naar alle trainers